Hva er pedagogikk

Hva er pedagogikk - Gunn Imsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Imsen
DIMENSJON
3,73 MB
FILNAVN
Hva er pedagogikk.pdf
ISBN
5246382195442

BESKRIVELSE

Boka gir en innføring i pedagogikkens framvekst som samfunnsvitenskapelig disiplin i Norge, samt de viktigste temaer og forskningsmetoder. Forfatteren belyser også vanskelige spørsmål innenfor pedagogikken. Har register.

Studiet er profesjonsrettet og gir praktisk og teoretisk kunnskap knyttet til ulike hovedtemaer. Hva er konfluent pedagogikk? Av Nils Magnar Grendstad, hentet fra hans bok «Å lære er å oppdage» utgitt på Didakta forlag i 1986. Konfluent betyr sammenflytende, eller noe friere oversatt; å bringe sammen til en helhet (av latin con= sammen og fluere= flyte). Hva er konfluent pedagogikk? Konfluent pedagogikk er en prosessorientert lærings- og utviklingspedagogikk.

Her vektlegger man å knytte sammen (konfluere) de ulike enkeltprosesser som er tilstede i en personlig læringsprosess. Dette gjelder særlig de intellektuelle, emosjonelle og psykomotoriske aspekter. Jeg skulle forklare han hva didaktikk er, men hadde problemer med å forklare forskjellen på pedagogikk og didaktikk.

RELATERTE BØKER