Hvis jeg forsvinner, ser du meg da?

Hvis jeg forsvinner, ser du meg da? - Kristine Getz | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristine Getz
DIMENSJON
6,58 MB
FILNAVN
Hvis jeg forsvinner, ser du meg da?.pdf
ISBN
1139342694703

BESKRIVELSE

Sommeren 2010 sto 27 år gamle Kristine Getz fram i et debattinnlegg i Aftenposten og fortalte om sine 10 år med spiseforstyrrelser: "Ti år med spiseforstyrrelser tilsvarer 3650 dager fylt av selvhat, selvsabotasje og skam." Vendepunktet kom da Kristine begynte å blogge. Ved å sette ord på sine innerste tanker og følelser, og ved å blottlegge seg, kunne egenterapien begynne. Kristine klarer å beskrive en spiseforstyrrelse slik at vi faktisk forstår hva denne ubegripelige sykdommen går ut på, og hva den gjør med en. Hun skriver gripende og nådeløst ærlig, og vi tror på henne når hun midt i håpløsheten forteller at hun vil bli frisk. Derfor er dette også en bok full av optimisme og livsvilje.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok | 9788203294679 Jeg har lest Hvis jeg forsvinner, ser du meg da? Det er kanskje flere som kjenner Getz gjennom bloggen hennes Dinosau. Selv hadde jeg ingen kjennskap til henne, men boken hennes fikk min oppmerksomhet et eller annet sted.

Om boken. Sommeren 2011 sto 27 år gamle Kristine Getz fram i et debattinnlegg i Aftenposten og fortalte om 10 år med spiseforstyrrelser, selvhat og skam.

RELATERTE BØKER