Minibuss

Minibuss - Bård Fadnes, Jan Torset, Bernhard Hauge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bård Fadnes, Jan Torset, Bernhard Hauge
DIMENSJON
5,1 MB
FILNAVN
Minibuss.pdf
ISBN
2216298317045

BESKRIVELSE

Dette er teoriboka til førerprøven i klassene D1 og D1E (minibuss). Boka er skrevet etter læreplanen i 2017 for førerkortklassene D1 og D1E og følger inndelingen i denne planen. Hovedemnene i boka er opplæring til førerkort for minibuss med og uten tilhenger, og omfatter generell trafikkunnskap, kjøretøyets konstruksjon og virkemåte, sikring av last, minibussens bruksområder og bilføreransvaret. Boka tar også for seg livreddende førstehjelp, skadestedsledelse og brannvern. Hvert kapittel avsluttes med testoppgaver. Fasit til oppgavene finner du på fag.nkiforlaget.no. Her finner du også lover og forskrifter, aktuelle nyheter om førerkortopplæringen, flere oppgaver med fasit og annet ressursstoff. Bård Fadnes er lærer i transportfag og har mange års erfaring som yrkessjåfør og trafikklærer for alle førerkortklasser. Bernhard Hauge er adjunkt og jurist, og han har mange års erfaring som yrkessjåfør og trafikklærer i alle førerkortklasser.

Opplæringen omfatter alle klasser av buss og lastebil med dertil hørende yrkesjåførkurs. Yrkessjåførkompetanse er en viktig bit av dette og de har kurs både for nye sjåfører og etterutdanning for de som har minst 5 års ersfaring fra yrket. Lei en topp moderne turbuss/minibuss til bedrifter og privat bruk.

Våre busser har 16 passasjeplasser og er godkjent for 2 rullestoler. Bussene har fasiliteter som: gode seter med regulering og 3-punkts sikkerhetsbelter ... Minibuss leie hos Sixt bilutleie Sixt tilbyr fleksible og rimelige priser på et utvalg av minibusser Bestill online idag eller kontakt vår kundeservice. Leie minibuss - effektiv transport for mindre grupper og eskursjoner.

RELATERTE BØKER