Otto er et neshorn

Otto er et neshorn - Ole Lund Kirkegaard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Lund Kirkegaard
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Otto er et neshorn.pdf
ISBN
5503984697890

BESKRIVELSE

Hva gjør man når man plutselig har er gult, digert og kjempesultent neshorn i sin egen stue?En dag finner Topper en magisk blyant. Alt han skriver med den, forsvinner igjen. Men så tegner han et kjempedigert neshorn på tapetet i stuen, og da skjer det noe annet. Neshornet, som får navnet Otto, blir lys levende. Plutselig har Topper et gigantisk, sultent dyr hjemme hos seg selv ? og hvem har egentlig plass til noe sånt? Otto er virkelig utrolig sulten, og Topper finner snart ut at det ikke er helt enkelt å skaffe mat til Otto.Hvis du vil vite hvordan man får et neshorn ned fra tredje etasje, må du lese boken selv.Ole Lund Kirkegaards univers er fylt av oppfinnsomme, lekende og umulige unger, og han er en av Danmarks morsomste barnebokforfattere.

Alt Topper skriver med den, forsvinner igjen. Inntil han tegner et kjempedigert neshorn på tapetet i stuen.

Neshornet Otto forsvinner ikke, tvert imot blir det levende! Otto er virkelig utrolig sulten, og Topper finner snart ut at det ikke er helt enkelt å skaffe mat til Otto. Hvis du vil vite hvordan man får et neshorn ned fra tredje etasje, må du lese boken selv.

RELATERTE BØKER