Passasjeren

Passasjeren - Lisa Lutz | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisa Lutz
DIMENSJON
10,98 MB
FILNAVN
Passasjeren.pdf
ISBN
4540023666224

BESKRIVELSE

Passasjeren er en spennende, karakterdreven thriller, som har solgt mer enn 200 000 eksemplarer i USA og Canada alene.Når Tanya Dubois finner sin mann død i bunnen av trappen, velger hun å ikke ringe politiet. I stedet tar hun seg en real whisky, svinger bortom elskeren sin for en siste hyrdestund og begir seg på flukt. Hvorfor?I Nebraska tar pengene slutt. Tanya ringer Mr. Oliver og krever at han sender penger og nye identitetspapirer. Han gjør det til slutt, men er så truende at Tanya frykter for livet.Tanya farger håret, forandrer frisyre, bytter bil - alt for ikke å bli oppdaget.I Austin slår hun seg sammen med Blue, en kvinne med en enda mer diffus fortid. Blue tilbyr seg å hjelpe henne, men det er en hjelp som får uante konsekvenser. For å overleve blir Tanya tvunget til å gå lenger enn hun noensinne kunne forestille seg. Hun drives fra by til by, fra identitet til identitet, men kan aldri slappe av, eller slå seg til ro. Tanya jages av en beksvart hemmelighet ... men kan hun rømme fra fortiden sin?«En slik spennende, karakterdreven thriller begrepet «page-turner» ble oppfunnet for.»- Boston Globe

ANMELDELSE: Franz Kafka (1883-1924) - denne lett gjenkjennelige, mørke skikkelsen med skalk, mørk dress dress og svart blikk - er som forfatter blitt både et ... Isteden helte havarikommisjonen til at passasjeren i baksetet kunne ha påvirket styringen uten at han selv var klar over det. Kommisjonens leder, major Rolf Noel som selv var F-16-flyger, fikk kommisjonslegen til å prøvesitte baksetet.

En lege sier den syke passasjeren ikke var ebola-smittet. Passasjeren ombord på Pakistan International Airlines-flyet skulle bare på do. Resultatet ble syv timers forsinkelse. BODØ (TV 2): Turistene som kom til Bodø med Hurtigruten fredag, ble nektet å gå i land.

RELATERTE BØKER