Reisen til Bretton Woods

Reisen til Bretton Woods - Maria Berg Reinertsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Berg Reinertsen
DIMENSJON
12,72 MB
FILNAVN
Reisen til Bretton Woods.pdf
ISBN
2021605936140

BESKRIVELSE

Historien om båtturen som la grunnlaget for verdensøkonomien slik vi kjenner den i dag 70 år senere. I løpet av overfarten til Bretton Woods-konferansen laget de reisende utkast til hvordan Verdensbanken og IMF skulle se ut mens Queen Mary gikk i sikksakk for å unngå tyske ubåter. Kan vi i dag lære noe av mennene som samlet seg på Atlanterhavet sommeren 1944 for med Keynes ord å benytte "krigens ro" til å skape en bedre verden?

pris: 279,-Spar: 34,-Historien om båtturen som la grunnlaget for verdensøkonomien slik vi kjenner den i dag 70 år senere. Reisen til Bretton Woods (BOK) Maria Berg Reinertsen. Del 322 00 Veil.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. ... På sin reise til Bretton Woods-konferansen krysset noen av delegatene Atlanteren med damperen Queen Mary.

RELATERTE BØKER