Robins guide til rettskildelæren

Robins guide til rettskildelæren - Kaija Bjelland, Kirsten Kolstad Kvalø, Henrik Vaaler | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kaija Bjelland, Kirsten Kolstad Kvalø, Henrik Vaaler
DIMENSJON
8,77 MB
FILNAVN
Robins guide til rettskildelæren.pdf
ISBN
7590805068660

BESKRIVELSE

Denne boka gir en praktisk og eksamensrettet innføring i rettskildelære for ferske jusstudenter. Boka passer både for deg som skal studere rettskildelære, og for deg som studerer andre fag, men ønsker å friske opp den klassiske rettskildelæren. Boka behandler sentrale deler av læringskravene i faget juridisk metodelære på første studieår ved Universitetet i Oslo. Bokas første del tar for seg overordnede temaer, som hva rettskilder er, og hva rettskildeprinsippene går ut på. Bokas andre del går nærmere inn på de sentrale rettskildene. De enkelte rettskildene presenteres på en lettfattelig måte, med eksempler fra rettspraksis. Fremstillingen avsluttes med et kapittel om eksamensteknikk og en oversikt over gamle eksamensoppgaver.

It was supported by a grant from the Cochrane Methods Innovation Fund (2011) and by Medical Research Council (MRC) grant MR/M025209/1. En rettskildefaktor er en argumentkilde som brukes for å kunne løse rettslige problemstilling,som å finne fram til hva som er innholdet i en rettsregel, eller å løse en tvist mellom parter som er uenige. Rettskildeprinsippene angir hvordan rettskildefaktorene skal benyttes og vektlegges..

Og denne forfatteren skuffer aldri! Robins guide til rettskildelæren Av Kaija Bjelland, Kirsten Kolstad Kvalø, Henrik Vaaler Forlag Gyldendal juridisk ISBN 9788205518650 Utgitt 2019 (1. utgave), Myk perm Robins guide til kjøpsretten (Heftet) av forfatter Kaija Bjelland.

RELATERTE BØKER