Alma Whittakers betydelige oppdagelser

Alma Whittakers betydelige oppdagelser - Elizabeth Gilbert | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth Gilbert
DIMENSJON
11,72 MB
FILNAVN
Alma Whittakers betydelige oppdagelser.pdf
ISBN
1162154175036

BESKRIVELSE

«Hun var sin fars datter. Det ble sagt helt fra begynnelsen. Foreksempel så Alma Whittaker helt ut som sin far: med rødt hår, rødmusset hud, liten munn, bred panne, stor nese. I tillegg var Alma smart på samme måte som ham. Robust også. Aldri syk. Sta. Fra det øyeblikk jenta lærte å snakke, ga hun seg aldri i en diskusjon. Hun ville forståverden, og hun gjorde det til en vane å forfølge informasjonen til dens siste skjulested, som om nasjoners skjebne sto på spill hver gang.»«Imponerende. () Gilbert har markert seg som en forteller som viser oss det eventyrlige ved verdens oppdagelser.»Barbara Kingsolver, The New York Times Book Review«Gilbert skriver stødig, morsomt og glødende.»The New Yorker«Fengslende. () Alma Whittakers betydelige oppdagelser er en avdisse store og givende bøkene som får leseren selv til å føle seg bådemodig og klok.» Janet Maslin, The New York Times

Romanen er befolket med ... Alma Whittakers betydelige oppdagelser var betydelige, og boken om henne var fornøyelig lesning. Det var ikke en "slukebok" fra Gilbert denne gangen, men en nydelig roman om de store spørsmålene her i livet.

Å lese den er som å bli med på en reise for livet der du oppdager hemmeligheter fra det 19. århundre - en historie fylt av eventyr, oppdagelser, lidenskap og botanikk.Alma Whittakers betydelige oppdagelser er glimrende researchet og fortalt, med handling som strekker seg fra London ... Kjøp Alma Whittakers betydelige oppdagelser fra Bokklubber Elizabeth Gilbert er mest kjent for bestselgerromanen Spis, elsk, lev som solgte over 10 millioner eksemplarer verden over og ble en kjempesuksess også her i landet.

RELATERTE BØKER