Bokstavene lot seg ikke temme

Bokstavene lot seg ikke temme - Magne Medhus | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magne Medhus
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Bokstavene lot seg ikke temme.pdf
ISBN
7542423440685

BESKRIVELSE

Magne Medhus er dyslektiker. Men også lege. Livet og skolegangen ble tidlig preget av lærevansker og magesår. I det trygge oppvekstmiljøet kom han i kontakt med sykdom og sorg. Det ble en innføring i voksenlivet som fikk betydning for hans senere yrkesvalg og interesse for mennesker. I Bokstavene lot seg ikke temme forteller Medhus om sin kamp for å få en akademisk utdannelse i en tid da omgivelsene betraktet ham som en sinke. Det er en fortelling om pågangsmot og stå-på-vilje, men også om ekstrem motgang og utallige nederlag.

Men det var mye han ikke fikk til. Det handler denne boken om. Bokstavene lot seg ikke temme kr 349.00 Legg i handlekurv.

Det er en fortelling om pågangsmot og stå-på-vilje, men også om ekstrem motgang og utallige nederlag. Bokstavene lot seg ikke temme. Lytt.

RELATERTE BØKER