Fra drøm til scene

Fra drøm til scene - Anne Gjevang | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Gjevang
DIMENSJON
5,48 MB
FILNAVN
Fra drøm til scene.pdf
ISBN
2437138211459

BESKRIVELSE

En profesjonsbok om sang og scenekunst for alle som er glade i stemme, scene og musikk Anne Gjevang er en norsk sangerinne som har vært aktiv på alle vokale arenaer. Hennes lange inter-nasjonale karriere gjorde henne til en hyppig gjest ved de store operahusene og konsertpodiene i Europa og USA, som La Scala, Metropolitan, Covent Garden, Berlinfilharmonien, Wiener Musikverein etc. Hun har sunget med en rekke av verdens fremste diri-genter, Herbert von Karajan, Sir Georg Solti, Carlo Maria Giulini, Nikolaus Harnoncourt, George Prêtre og Claudio Abbado. På scenen har hun arbeidet med sterke regissør-personligheter, Willy Decker, Jean Pierre Ponnelle, Harry Kupfer og Peter Stein. Sammen med den norske pianisten Einar Steen-Nøkleberg ga hun resitaler bl.a. i London, New York og Milano. Hun mottok Kritikerprisen og Lindemansprisen. Gjevang har i lang tid vært sterkt engasjert i å styrke den norske vokale arena. Som jurymedlem i nasjonale og internasjonale sangkonkurranser og ved mesterklasser har hun hatt rik anledning til observasjon. Stillingen som casting director og stedfortredende og fungerende operasjef ved Den Norske Opera & Ballett ga henne anledning til å etablere en konsert-serie hvor publikum fikk høre det rike vokale kammer-repertoaret fremført av fremragende kunstnere. I kompaniets produksjoner ble internasjonale stjerner og unge talenter presentert side ved side. I regi av Olympiatoppen er Gjevang sertifisert som elitecoach, dette som resultat av studier med fokus på prestasjon og prestasjonsrelaterte emner.

Formålet med boken er å definere hva det å ha sang som yrke innebærer og gi innspill til hvordan man kan oppfylle kravene som stilles. Israels nye samlingsregjering begynner annekteringen av den okkuperte Vestbredden 1. juli.

I tillegg til å benytte barn og ... I Drøm om høsten tegner vår tids største samtidsdramatiker, Jon Fosse, det han selv har kalt «et slags maleri over livet», et stykke om menneskets mulighet til å ta kontroll over livet mens det raser mot døden, om mellomrommene, mellom liv og død, mellom mennesker, mellom mening og meningsløshet. Ogna Scene - stedet for musikk, dikt, drøm, dans og fanteri, Ogna, Norway. 2,7 k liker dette.

RELATERTE BØKER