La mæ få klar det sjøl

La mæ få klar det sjøl - Tove Kirsti Konradsen, Liv Randi Nervik, Ellen Marie Skjølsvold, Wibeke Stenset | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Kirsti Konradsen, Liv Randi Nervik, Ellen Marie Skjølsvold, Wibeke Stenset
DIMENSJON
6,91 MB
FILNAVN
La mæ få klar det sjøl.pdf
ISBN
6323378438055

BESKRIVELSE

Gjennom et tverrfaglig arbeid i barnehager har forfatterne sett hvor tett sammenheng det er mellom god ergonomi for voksne og et godt pedagogisk tilbud til barna. Ved å sette fokus på barnas iboende vilje til å klare seg selv samtidig som manlegger til rette det fysiske miljøet, oppstår det en vinn-vinn-situasjon. Barna får gode forutsetninger for utvikling og læring gjennom å klare mest mulig selv i alle de situasjonene de er oppe i løpet av hverdagen i barnehagen, og de ansatte kan bedre sin egenhelse ved å unngå belastninger. Boka handler om de ansatte i barnehagen og deres arbeidsmåter sett i sammenheng med barnas medvirkning og mestring. Boka er rettet mot alle som arbeider i barnehagen, barnehagelærerstudenter, bedriftshelsetjenesten og andre med overordnet ansvar for planlegging av barnehagedrift. Tove Kirsti Konradsener sosiolog og rådgiver i Arbeidsmiljøenheten i Trondheim kommune, Liv Randi Nervik er førskolelærer og rådgiver samme sted, Wibeke Stenset er fysioterapeut samme sted og Ellen Marie Skjølsvolder førskolelærer og arbeider som enhetsleder ved Nidaros barnehager.

Johan Velten, har undersøkt hva som skaper trygghet og utrygghet i lederrollen. Toddlerlydleker - et tverrfaglig prosjekt. Klare sjøl - bruke iPad Sarpsborgkommune.

Og kommer igjen i februar og april 2015. La mæ få klare det sjøl. Barna skal gis mulighet til å få lov til å klare ting selv og det ser vi på som en selvfølge.

RELATERTE BØKER