Samvirke

Samvirke - Jarle Løwe Sørensen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarle Løwe Sørensen
DIMENSJON
10,77 MB
FILNAVN
Samvirke.pdf
ISBN
1772309550378

BESKRIVELSE

Samvirke blir stadig mer aktuelt i en kompleks verden. Ved manglende eller haltende samvirke reduseres samfunnets evne til å møte sammensatte kriser. I denne boka blir utfordringene og styrken ved samvirke, ledelse og atferdsmønstre gjennomgått. Forfatterne belyser samvirke gjennom skildringer fra ulike skadesteder. Mange av erfaringene er hentet fra maritim sektor, som er viktig på grunn av vår lange kystlinje. Du finner også eksempler fra smittevernberedskap, beredskap under massemønstring og informasjonssikkerhet.Samvirke - en lærebok i beredskap gir de som jobber med beredskap, verktøy til å møte uforutsette utfordringer.Boka retter seg mot de som er involvert i beredskapsarbeid, fra operative ledere i Beredskaps-Norge og ledere med kommunalt beredskapsansvar, til studenter med samfunnssikkerhet og kriser som tema. Bidragsytere:Jarle Løwe Sørensen, Jörn Klein, Atle M. Christiansen

Denne skønne opskrift med fisk, løg og broccoli er inspireret af den syltede delikatesse, escabeche. Her har vi ... Samvirke 120 år i bondens tjeneste #01 2016.

Vi fant. 8 synonymer for samvirke. Samvirke Samvirkene er landbrukets svar på el-bilen: bra for forbrukeren, bra for alle andre også.

RELATERTE BØKER