Skriveboka; innføring i skriveopplæring

Skriveboka; innføring i skriveopplæring - Kjersti Breivega, Magnhild Selås | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Breivega, Magnhild Selås
DIMENSJON
9,28 MB
FILNAVN
Skriveboka; innføring i skriveopplæring.pdf
ISBN
8929049503094

BESKRIVELSE

Korleis kan vi støtte elevar i å bli gode skrivarar? Kva verktøy kan ein bruke på ulike steg i skrivinga, og kva tilbakemeldingar fungerer? Og korleis kan grammatikkundervisning integrerast i skriveopplæringa? Skriveboka. Innføring i skriveopplæring er ei lærebok i skrivedidaktikk. Dei ulike forfattarane presenterer skriving frå ei rekke vinklar, for å vise korleis ein best kan hjelpe elevane i å bli betre skrivarar. Boka tar føre seg kva former for skriving skulen har lagt vekt på og kva former for skriving gjeldande læreplan fremjar. Boka inkluderer eit mangfald av tekstlege uttrykk, elevgrupper og didaktiske grep. Alt er illustrert med talrike elevtekstar frå alle steg i grunnskulen. Målgruppa for boka er lærarstudentar og lærarar som underviser i norsk i grunnskulen.

Linker til oppgaver på internett: Norsk nettskole: samleside. Synonymer. Skriveboka (Heftet) av forfatter Kjersti Breivega.

369,-Snellas lese- og skrivebok Runar Ragnarson Brataas. Levering 2-6 dager . Men med innføringen av kunnskapsløftet høst 2006 er det satt fokus på å utvikle grunnleggende ferdigheter, og innført lese- og skriveopplæring allerede fra første klasse.

RELATERTE BØKER