Språkdidaktikk

Språkdidaktikk - Ulrika Tornberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ulrika Tornberg
DIMENSJON
3,2 MB
FILNAVN
Språkdidaktikk.pdf
ISBN
4118229874100

BESKRIVELSE

I denne boken belyser forfatteren språkundervisningen i et didaktisk helhetsperspektiv. Forfatteren tar for seg den praktiske virksomheten i klasserommet med utgangspunkt i ulike forsknings- og kunnskapsområder. Leseren blir oppmuntret til å gjøre sine egne refleksjoner, trekke slutninger og selv prøve ut nye metoder og innfallsvinkler i sin egen undervisning. Boken henvender seg til lærerstudenter og språklærere i alle språk på alle nivåer i utdanningssystemet, til lærere i videreutdanning og ved universitetet og høyskoler, samt rektorer og andre utdanningsansvarlige med interesse for språkundervisning. Ulrika Tornberg er lektor i språkdidaktikk og forsker ved Institusjonen för lärerutbildning, Uppsala universitetet.

Vår pris 419 ... Ulrika Tornberg er lektor i språkdidaktikk og forsker ved Institusjonen för lärerutbildning, Uppsala universitetet. Språkdidaktikk by Tornberg, Ulrika.

10151200 og kl. 1215- 1400, i realiteten kl.

RELATERTE BØKER