Stenringen 2

Stenringen 2 - Joan Dahr Lambert | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joan Dahr Lambert
DIMENSJON
5,37 MB
FILNAVN
Stenringen 2.pdf
ISBN
9232928971393

BESKRIVELSE

Akat var en form av paringsakten som var ren lystparing og som oftest rask. Zena husker hvordan hun selv hadde blitt opplært i puberteten. Ved å vie tilstrekkelig hensyn til paringen, bidro man til å holde fred innen gruppen. Det er kvinnene som skal gi signal om de ønsker akat. Ingen mann må tvinge seg på. Men Gor er ikke som de andre mennene i stammen, han klarer ikke lese uttrykkene i de andres ansikter. Dette bringer ulykke og fortvilelse i den lille flokken. Zena som stammens vise kvinne, får i oppgave å lære ham å forstå hva andre føler. Men Zena får også andre bekymringer, et brutalt folk fra nord nærmer seg deres territorum.

Ved å vie tilstrekkelig hensyn til paringen, bidro man til å holde fred innen gruppen. Kjøp 'Stenringen 2, roman' av Joan Dahr Lambert fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788279170037 Hjemmeside under arbeid.

Henrik har 3 bolagsengagemang. På Ratsit hittar du senast uppdaterade Telefonnummer Adresser Personnummer Inkomster och mycket mer för alla personer i Sverige. Soppen er skogens gourmetmat, og enklere å lære med denne boken i kurven.

RELATERTE BØKER