Svartfossen

Svartfossen - Per Dybvig | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Dybvig
DIMENSJON
10,89 MB
FILNAVN
Svartfossen.pdf
ISBN
4808773190008

BESKRIVELSE

Med Svartfossen fortsetter billedkunstner og illustratør Per Dybvig sitt forfatterskap, som startet med bildeboka Jegeren - en fortelling fra skogen (2015), kåret til Årets vakreste bok av Grafill. Selv om man kan se en forbindelse mellom bøkene, skiller de seg tydelig fra hverandre, i både teknikk og format. Der Jegeren hadde et stort format og detaljrike, syltynne svarthvitt-tegninger med mye hvit bakgrunn, er Svartfossen en fargemettet bok med et lite format. Denne gangen veksler Dybvig mellom forskjellige tegneteknikker og plasserer et mangfoldig persongalleri i et umiskjennelig dybvigsk univers, der det vakre og truende går hånd i hånd, og der personer og hendelser vikles inn i hverandre på særegent vis.

It's located in Trøndelag, Norway. Svartfossen (Rosemalt #3) lydbok. 149,-Rebekka finner seg godt til rette på vårsetra sammen med Margot, men uhyggen brer seg da en slagbjørn begynner å luske rundt veggene.

Bark og sigaretter Inne i Svartfossen, som har et fall på over ti meter, ligger arbeidsplassen deres. Her kan de ta seg ned en smal stige helt ned til bunnen av fossen, ... Svartfossen er et kraftig stryk som treffer fjellveggen med stor kraft.

RELATERTE BØKER