Til iskanten (dager og netter)

Til iskanten (dager og netter) - Henning Howlid Wærp | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Howlid Wærp
DIMENSJON
10,94 MB
FILNAVN
Til iskanten (dager og netter).pdf
ISBN
5804562407826

BESKRIVELSE

I diktsamlingen TIL ISKANTEN (dager og netter) følger vi et dikt-jeg på reise etter isen, både bokstavelig og metaforisk, og humoristisk. I Ilulissat på Grønland får han oppleve is så det holder, i Arkhangelsk kommer han syv uker for tidlig til å fotografere isløsningen på elva Dvina - når isen endelig går, er visumet til Russland gått ut. I Salt Lake City skal han besøke ishavsskuta St. Roch, på utstilling i byen, mens Orknøyene oppleves i spennet mellom å være en nordlig periferi i dagens Storbritannia og et øysentrum i en tidligere norrøn kultur. Skrivemåten henter inspirasjon fra reiseskildringen som sjanger. Hovedpersonen i en reiseskildring er ikke den reisende, men reisens situasjoner, har det vært sagt. Diktene er en rekke slike møter med naturfenomener og landskap, mennesker og samfunn - ikke stille kontemplasjon eller introvert selvgranskning, men en voldsom appetitt på fenomenene i verden. Henning Howlid Wærp er født og oppvokst på Kongsberg, men har bodd i Tromsø siden 1996. Han debuterte med romanen E8 Nord i 2010 og fulgte opp med de to diktsamlingene En avhandling kanskje, om noe vakkert. Gyldenlær (2011) og Sofia. Halifax (2012). I 2015 kom romanen En øyreise. TIL ISKANTEN (dager og netter) er hans femte skjønnlitterære utgivelse.Boka ble lansert under Orkanas 25-års jubileumsfeiring i Lofoten under et arrangement i Stamsund 15. juni .

Her sier Jesus altså at han skulle være 3 dager og 3 netter i graven. Fra langfredag til påskemorgen er det bare to netter.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788281043213 TIL ISKANTEN (dager og netter) er hans femte skjønnlitterære utgivelse. Boka skal lanseres under Orkanas 25-årsfeiring i Stamsund 15.

RELATERTE BØKER