Karakteranalytiske dialoger

Karakteranalytiske dialoger Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,27 MB
FILNAVN
Karakteranalytiske dialoger.pdf
ISBN
7844387339118

BESKRIVELSE

Denne boken er den andre samlingen av skriftlige arbeider fra medlemmer og kandidater ved Karakteranalytisk Institutt. En karakteranalytisk holdning innebærer at terapeutens oppmerksomhet ikke bare retter seg mot hva pasienten sier, tenker, føler og gjør, men i like stor (om ikke større) grad hvordan pasienten snakker, tenker, uttrykker emosjoner og handler. Møtet mellom terapeut og pasient er et komplekst og uover-siktlig møte der terapeuten er avhengig av tilbakemeldinger fra pasienten. Spesielt er det viktig at terapeuten oppfatter de kontinuerlige ikke-verbale kroppslig-emosjonelle tilbakemeldinger pasienten gir.

Ikke i en absolutt forstand, for dialogen krever også mennesker som våger å tale og som retter seg opp og forsvarer dialogen når den trues. Men makten som nå utøves, blir ikke brukt for å styrke den enkeltes sak på bekostning av de andres. Karakteranalytiske dialoger - kropp og relasjon i psykoterapi II.

Spillet fungerer som en uformell, men strukturert metode for å forbedre arbeidsmiljøet. I dialogspillet blir man delt inn i grupper som diskuterer en rekke utsagn om det psykososiale arbeidsmiljøet.

RELATERTE BØKER