Løvenes kamp

Løvenes kamp - Ken Follett | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ken Follett
DIMENSJON
11,31 MB
FILNAVN
Løvenes kamp.pdf
ISBN
1409778419048

BESKRIVELSE

Langt inne i Afghanistans fjellverden ligger De fem løvers dal. Her har skikker og myter levd uforstyrret gjennom århundrene, helt til russernes invasjon. Hit kommer en fransk lege med sin gravide kone - idealistisk innstilt på å yte den lidende befolkningens hjelp. Men det viser seg snart at ikke alle setter kampen mot sykdom og nød høyest.Forræderi rammer fra det mest uventede hold og Afghanistans ville fjellverden blir skueplass for noen av de mest dramatiske og velregisserte scener Ken Follett noen gang har skrevet.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris I en dyp dal inne i Afghanistan utkjempes en kamp på liv og død.

Et lag plikter å reise så tidlig at laget er fremme i god tid før kampen. Når et lag før eller under reisen forstår at det ikke ville være spilleklart til fastsatt kamptidspunkt, skal det omgående informere motstanderlaget om forsinkelsen. Utfallet av løvenes kamp med krokodillene er ikke kjent.

RELATERTE BØKER