Det lyser i stille grender

Det lyser i stille grender lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,11 MB
FILNAVN
Det lyser i stille grender.pdf
ISBN
8322349429872

BESKRIVELSE

Dei kjære julesongane på begge målformerDette er boka for dei som ikkje kjenner seg heilt støe på alle versa i julesongane. Med denne boka i handa kan du syngja meir enn første verset når du går rundt juletreet eller er samla med familien til juleselskap. Boka inneheld 30 julesongar og salmar, fleire av dei trykte i begge målformer.

Takket være en mus. Men varme sommerdager til tross, få julesanger kan vise til en mer spesiell tilblivelse enn «Glade jul»: Det lyser i stille grender Av tindrande ljos i kveld Og tusende barnehender Mot himmelen ljosa held.

357 liker dette. Musiker/band Det Lyser I Stille Grender Lyrics: Det lyser i stille grender / Av tindrande ljos i kveld / Og tusende barnehender / Mot himmelen ljosa held / Og glade med song dei helsar / Sin broder i ... Det lyser i stille grender Arr.

RELATERTE BØKER