Engletreet

Engletreet - Lucinda Riley | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucinda Riley
DIMENSJON
12,91 MB
FILNAVN
Engletreet.pdf
ISBN
7525000461638

BESKRIVELSE

Lucinda Riley forteller i Engletreet historien om Greta Marchmont, som etter tretti år kommer tilbake til herskapshuset Marchmont Hall, som ligger idyllisk til mellom de snødekte fjellene i Wales. Hun lider av hukommelsestap etter å ha vært utsatt for en tragisk ulykke, og husker ingenting fra fortiden. På en spasertur gjennom det vinterlige landskapet gjør hun en urovekkende oppdagelse. Hun støter på en grav i skogen, og den forvitrede inskripsjonen på støtten viser at her er en liten gutt begravd - hennes egen sønn. Greta er dypt sjokkert, og begynner å lete etter den personen hun en gang var. Da kommer en sannhet for dagen som er så vond at Greta må mobilisere alle sine krefter for å klare å takle det.

engletreet - denne boken er rett og slett nydelig! Gripende, spennende, frustrerende, interessant, trist og fin. Boken spenner seg over 30 år hvor vi følger historien til Greta Marchmont, som lider av hukommelsestap. Nå kommer den igjen - boken som ga bråstopp for Lucinda Riley.

På en spasertur gjennom det vinterlige landskapet gjør hun en urovekkende oppdagelse ... Pris: 328,-. innbundet, 2015.

RELATERTE BØKER