Historien om Europa 2

Historien om Europa 2 - Karsten Alnæs | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karsten Alnæs
DIMENSJON
11,48 MB
FILNAVN
Historien om Europa 2.pdf
ISBN
3403644159033

BESKRIVELSE

I dette andre bindet av Historien om Europa, Besettelse, forteller Karsten Alnæs om tiden fra 1600 til 1800. Fortellingen starter i den europeiske utpost Vardø på 1730-tallet før leseren tas med til tredveårskrigens Tyskland, Solkongens Frankrike og puritanismens England. Bare for å nevne noe.«Henrivende historielokomotiv . Karsten Alnæs er på sett og vis vår tids Carl Gustav Grimberg. Herrene har det til felles at de skriver levende for folk flest ved å hente inn historiens mennesker, det kan være vanlige mennesker eller franske kardinaler med lumske planer, filosofer, kunstnere og mange andre.»Bjarte Botnen, Vårt Land«. Alnæs holder bra på leseren sin, fordi han er flink til å fortelle historier.»Ola By Rise, Adresseavisen«. han overbeviser igjen som forteller og formidler.»Per Egil Hegge, Aftenposten«Verket vil rage i framtidige litteraturhistorier som en gigantisk kraftpresentasjon .»Espen Søbye, Dagbladet

Vi føres fra den europæiske udpost Vardø over trediveårskrigens Tyskland, Solkongens Frankrig og frem til Den Franske Revolution.

De store linier tegnes, men vi kommer også til at se ... Etter å ha levert fem bind med historier om Norge, er Karsten Alnæs i gang med Europa. Første bind tar for seg perioden 1300 til 1600.

Etter oppløsningen begynte prosessen som førte til samlingen av Det tyske keiserriket i 1871. Kjøp Historien om Europa 2 fra Tanum Bli med på del to av Karsten Alnæs' ferd gjennom Europas historie! I dette bindet, Besettelse, forteller Alnæs om tiden fra 1600 - 1800. Fortellingen starter i den europeiske utpost Vardø på 1730-tallet, før leseren tas med til tredveårskrigens Tyskland, Solkongens Frankrike og puritanismens England. Historien om Europa.

RELATERTE BØKER