Kriminell

Kriminell - Eirik Husby Sæther | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Husby Sæther
DIMENSJON
6,48 MB
FILNAVN
Kriminell.pdf
ISBN
4977496849424

BESKRIVELSE

William er tidligere rusmisbruker. Når han blir pappa, vil han bli helt ved å infiltrere gjengmiljøet. Broren Mikael er politi og blir kildefører for å beskytte ham. I Oslo er det krig mellom gjengene. De stikker hverandre ned med kniv. Så byttes kniven ut med pistolen. William kan stanse drapene. Men han er blitt altfor involvert. Synnøve passer sønnen og huset til William. Hun er den perfekte mor. Helt til hun får et epileptisk anfall. Blodprøven har spor av amfetamin. Barnevernet gir sønnen til Mikael, siden også William sliter. Synnøve tror at Mikael vil ta sønnen hennes. Hun er villig til ofre både Mikael og William for å beholde gutten.

Brukt til å gjennomføre 5703 narkosalg i løpet 36 dager. VERDIFULLT: Nummeret ble brukt til å selge narkotika for millioner av ... kriminell (comparative krimineller, superlative am kriminellsten) criminal; Declension .

Det hersker mange fordommer knyttet til hvorfor en person begår alvorlige lovbrudd og blir kriminell. Definisjon av kriminell i Online Dictionary. Betydningen av kriminell.

RELATERTE BØKER