Vannressurser

Vannressurser - Arne Tollan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Tollan
DIMENSJON
12,61 MB
FILNAVN
Vannressurser.pdf
ISBN
4418884731226

BESKRIVELSE

Uten vann - intet liv. Knapphet på vann er i ferd med å begrense menneskenes velferd og velstand. Forurensning, ujevn fordeling, et endret klima - for å forstå hva som skjer med vårt vannmiljø og våre vannressurser, trenger vi viten om både naturlige prosesser og menneskelige inngrep.

Rundt 70 prosent av verdens vannforbruk går til landbruket, og i særlig grad til kunstig vanning. NVE har målt vannstand og vannføring i vassdragene over lang tid. Enkelte av dagens stasjoner, som Bulken i Vossovassdraget, har serier med måledata som strekker seg helt tilbake til 1800-tallet. Vannressurser og konflikter 1.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215000978 har videre ansvar for å forvalte Norges vannressurser og ivareta de statlige forvaltningsoppgavene innen flom- og skredforebyg-ging. NVE er engasjert i forskning og utvikling, internasjonalt utviklingssamarbeid og er nasjonal faginstitusjon for hydrologi.

RELATERTE BØKER