Å samtale med kreftpasienter og deres familier

Å samtale med kreftpasienter og deres familier - Ann Faulkner, Peter Maguire | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann Faulkner, Peter Maguire
DIMENSJON
12,34 MB
FILNAVN
Å samtale med kreftpasienter og deres familier.pdf
ISBN
9745012282244

BESKRIVELSE

Boken tar for seg ferdigheter og strategier som kan bedre kommunikasjonen mellom sykehuspersonale og kreftpasienter, slik at begge parter vil bli bedre i stand til å mestre den vanskelige situasjonen en kreftdiagnose medfører. Har litteraturliste og stikkordregister.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Å samtale med kreftpasienter og deres familier har 1 aktiv annonse Vi bruker teknologi på nettsiden vår som nettleseren din ikke støtter. Vurder å oppgrader nettleseren din til en nyere versjon. Å samtale med kreftpasienter og deres familier Ann Faulkner ; Peter Maguire Boken tar for seg ferdigheter og strategier som kan bedre kommunikasjonen mellom sykehuspersonale og kreftpasienter, slik at begge parter vil bli bedre i stand til å mestre den vanskelige situasjonen en kreftdiagnose medfører. Pris: 259,-.

Viktig er også hjelp med psykiske, sosiale og åndelige/eksistensielle problemer. Et generelt råd i denne prosessen er å fokusere på barnet og barnets tegn på mistilpasning og problemer, og ikke på de voksne og deres problemer.Det kan lette "trykket" i samtaler og intervenering.Foreldre ønsker det beste for sine barn, også foreldre som sliter med rusproblemer. Bli med på en reise sammen med Jarle og reisevennen Betsy (bilen) ... slik at det har vært mulig å bo og leve i bilen i flere år.Reisen starter i Sør Afrika og tar deg gjennom det sørlige Afrika, ...

RELATERTE BØKER