Litteratur for barn og unge 2001

Litteratur for barn og unge 2001 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,83 MB
FILNAVN
Litteratur for barn og unge 2001.pdf
ISBN
8995382815094

BESKRIVELSE

Årboka er eit forum for kritikk, forskning og formidling av bøker for barn og unge. Boka gir oversyn over viktige arrangementer og over viktige institusjonar i norsk og nordisk barnelitteraturforskning. Den inneheld statistikkar, prisar, bibliografiar og nyttige adresser. Boka er ei handbok for lærarar, studentar, bibliotekarar, kulturarbeidarar, litteraturskribentar og forfattarar, og for alle andre som arbeider med barne- og ungdomslitteratur. I 2001-utgåva er det formidling som er hovudtema. Bidragsytarane kjem frå Noreg, Danmark og Nederland.

av admin; 23/05/2012 20/06/2014; Bildebøker har lenge vært et viktig bidrag til barnelitteraturen og i denne utgaven presenteres noen av de mest spennende bildebokskaperne våre. Ellers inneholder årets utgave artikler om litteraturpedagogikk og litteraturformidling. Forord En stor og viktig del av det som utgis av bøker for barn og unge i Norge, er fantastisk litteratur.

F. Smith, Leif Edvard Aarø, Johan Siqveland, Simon Øverland Interne bidragsytere: Ragnhild Eek Brandlistuen, Therese Kristine Dalsbø, Lars Johan Hauge, Arnfinn Helleve, Tonje Holt, Pegasus formidler litteratur til barn og unge gjennom hele av året i form av kurs og verksteder, konkurranser og aktiviteter, forfattermøter, prisutdelinger og tekstlesing.

RELATERTE BØKER