Målblomar til Margit

Målblomar til Margit lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,91 MB
FILNAVN
Målblomar til Margit.pdf
ISBN
9444433062634

BESKRIVELSE

Vår gode kollega, fyrsteamanuensis Margit Harsson, fyllte 70 år den 9. juni 2013. Det skulle ein ikkje tru, men slik er det. I det høvet.fikk ho eit veneskrift med artiklar om stad- og personnamn og andre språklege emne. Margit har vore tilsett ved Institutt/Avdeling/Seksjon for namnegransking, no Institutt for lingvistiske og nordiske studium, sidan 1984.Sjølv om det her fyrst og fremst er namnegranskaren Margit me vil heidra, skal det nemnast at ho også har engasjert seg sterkt i lokalhistorisk arbeid på Ringerike, m.a. med ei bok om storgarden Stein, eit hefte om Halvdanshaugen og t.d. tekster og bilete til kalenderen som Hole historielag gjev ut. Nokre av desse sidene ved Margit Harsson vert reflekterte i artiklane i veneskriftet, men interessene hennar er vidare enn som så, og forfattarane har i det heile stått fritt til å velja emne.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Pensum/læringskrav Kompendium (i flere deler): Alhaug, Gulbrand, 1991: "Frå Dagny og Jenny til Bjørgny og Perly.Nye kvinnenamn på -y etter mønster av namn med liknande struktur i norrønt og engelsk", i Gordon Albøge et al. (red.):Analogi i navngivning (= NORNA-rapporter 45).Uppsala: NORNA-förlaget, s.

I det høvet.fikk ho eit veneskrift med artiklar om stad- og personnamn og andre språklege emne. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Tom Schmidt (ed.), Målblomar til Margit.

RELATERTE BØKER