Reise i Sverige i 1838

Reise i Sverige i 1838 - Samuel Laing | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Samuel Laing
DIMENSJON
3,18 MB
FILNAVN
Reise i Sverige i 1838.pdf
ISBN
6631065212108

BESKRIVELSE

Samuel Laing kom fra Orknøyene, og gjennomførte i 1838 en fire måneder lang reise gjennom Sverige. Blant stedene han besøkte var Umeå, Degerfors, Sundsvall, Gävle, Karlstad, Västerås og Stockholm. Laing hadde ingenting å utsette på menneskene han møtte under sin reise, men på grunnlag av statistikk som viste at tre av ti barn i Stockholm var født utenfor ekteskap, konkluderte han i boken med at svensker var et svært umoralsk folk. Som britisk liberaler hadde han også mye å utsette på det svenske aristokratiet og dets privilegier, som stemte dårlig overens med hans idealer om demokratiske samfunn i utvikling og vekst. Da boken kom ut, førte den til en skarp ordveksling mellom den svenske ambassadøren i London, Björnstjärna, og Laing selv.

mars. Innreiseforbudet gjelder alle utenlandske statsborgere som forsøker å reise inn i Sverige fra et land utenfor EØS og Sveits.

Gjenstands nr 812371864 Varens stand Brukt Lagerstatus På lager Antall besøk 2 Frakt Se beskrivelse Antall bud: 0 Høyeste budgiver Informasjon om selgeren. Og om du ikke helt vet hvor du vil reise, kan du søke på Skyscanner etter reiser fra en utvalgt flyplass til alle destinasjoner. Så nå er det bare å finne ut hvor ferden skal gå.

RELATERTE BØKER