Hårstyling

Hårstyling - Rubi Jones | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rubi Jones
DIMENSJON
11,83 MB
FILNAVN
Hårstyling.pdf
ISBN
1890167162241

BESKRIVELSE

Finest på håret - din guide til å style håret med alt fra glamlook og topper til bohemsk lugg og romantiske fletter!Mer enn 40 vakre, kule og lett-å-få-til frisyrer - for hverdagen og spesielle anledninger - fra hårstylist Rubi Jones. Lær å lage alt fra freshe hestehaler og skyhøye topper til havfruefletter, flettet bohemsk lugg og glamkrøller à la 1940-tallet. I boken får du nøyaktige trinn-for-trinn-veiledninger og massevis av tips og triks fra eksperten. Nå er det ingen grunn til å ikke se fin ut på håret - og ha det litt gøy samtidig!

KICKS Beauty Dry Shampoo Blonde Blonde 200 ml. 23,70 kr.

Hva er din stil? Enten det er duvende bølger, en dristig hanekam eller elegante, rette lokker vil vår styling hjelpe deg med å gjøre det beste ut av håret ditt. Vi lager dem for hånd med ferske, pleiende ingredienser for å temme og beskytte kronen på verket. Med alt som finnes av voks, krem og leire skulle man tro det trengtes toppkarakter i formgivingsfag for å velge riktig hårstyling.

RELATERTE BØKER