Hvordan barna tar makten

Hvordan barna tar makten - David Eberhard | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Eberhard
DIMENSJON
6,69 MB
FILNAVN
Hvordan barna tar makten.pdf
ISBN
5376523351903

BESKRIVELSE

Hvordan barna tar makten er en debatterende og underholdende bok om curlingpappaer, tigermammaer og om hvordan barna ble konger og dronninger i hjemmet ...I dagens samfunn har oppdragelse nærmest blitt et skjellsord. Barna skal møtes på sine egne premisser og ikke indoktrineres. Eksperter av ulike slag forteller oss hvordan vi best skal ta hånd om barna våre. Og det de forteller oss er at barna er skjøre, de kan ta skade av feil oppdragelse, de må beskyttes og de må ikke motsies. Ekspertenes råd er så mange og så detaljerte at det nesten har blitt umulig for dagens foreldre å gjøre noe riktig.David Eberhard tar et oppgjør med ekspertveldet og det overbeskyttende foreldreidealet. Ifølge Eberhard tåler barna mye mer enn vi tror. Så ta det med ro, ignorer ekspertene! Barna vil klare seg utmerket uten ekspertenes ideologiske pekefingre. Gjennom å følge noen helt enkle råd om hva man faktisk vet om barneoppdragelse, viser Eberhard hvordan barneoppdragelsen kan bli langt mindre preget av angst og bekymring.Les utdrag fra boka

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788272015786 Bokanmeldelse: David Eberhard: «Hvordan barna tar makten» Oppgjør med curlingforeldre. Psykiater og seksbarnsfar David Eberhard rister moderne «curlingforeldre» i nakkeskinnet med denne boken. Boken Hvordan barna tar makten handler om hvordan vi igjen kan bli selvsikre foreldre og ha tro på det vi gjør.

Kjøp boken Hvordan barna tar makten av David Eberhard (ISBN 9788272015922) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Eller tar man bort en leke bare fordi barna ikke klarer å bli enige om hvem som skal ha den eller hvordan det skal lekes med leken? Alle avgjørelser vi tar i løpet av en dag inneholder makt.

RELATERTE BØKER