Iran våkner

Iran våkner - Shirin Ebadi | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Shirin Ebadi
DIMENSJON
4,80 MB
FILNAVN
Iran våkner.pdf
ISBN
3954620542734

BESKRIVELSE

En sterk beretning om Nobelprisvinnerens liv og virke i Iran - en historie om mot, kamp og håpDette er en selvbiografi om kamp, revolusjon og håp. Gjennom sitt enestående virke som advokat, skribent, aktivist og opposisjonell har Shirin Ebadi stått sterkt og klart frem for sitt hjemland Iran. Som en glødende forkjemper for menneskerettighetene og som vinner av Nobels fredspris i 2003, har Ebadi gitt både Iran og verden forøvrig grunn til å håp om en bedre fremtid.Ebadi forteller om sin oppvekst i en beskjeden familie i Teheran, sin utdannelse og sin karriere som jurist. Hennes beretning forteller om en hengiven datter, ektefelle og mor, en jordnær kvinne, som har holdt ut fengsling, drap og familiens ydmykelse for drømmen om et bedre Iran.OVERSATT AV CARSTEN CARLSEN

Dette er en selvbiografi om kamp, revolusjon og håp. Gjennom sitt enestående virke som advokat, skribent, aktivist og opposisjonell har Shirin Ebadi stått sterkt og klart frem for sitt hjemland Iran. Dette er en selvbiografi om kamp, revolusjon og håp.

Hun forteller levende om idealene til den islamske revolusjonen i 1979, ... Kjøp Iran våkner fra Bokklubber En sterk beretning om Nobelprisvinnerens liv og virke i Iran - en historie om mot, kamp og håp. Dette er en selvbiografi om kamp, revolusjon og håp.

RELATERTE BØKER