Livet, motorsykler og andre umulige prosjekter

Livet, motorsykler og andre umulige prosjekter - Katarina Bivald | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katarina Bivald
DIMENSJON
11,53 MB
FILNAVN
Livet, motorsykler og andre umulige prosjekter.pdf
ISBN
1632134201649

BESKRIVELSE

En varm og humoristisk feelgoodroman om drømmer, vennskap og kjærlighet. Den sommeren Anette Grankvist fylte atten år, lovet hun seg selv å gjøre tre ting i livet: kjøre motorsykkel, kjøpe hus og klare seg selv. Nitten år senere har hun klart seg selv. Hun har ikke vært på date siden millenniumsskiftet, hun leier fortsatt leilighet og jobber på Mat-Extra, der pipelydene fra kassaapparatet sakte driver henne til vanvidd. Førerkort har hun fortsatt ikke, i hvert fall ikke til motorsykkel. Alt virker greit og rimelig så lenge datteren fortsatt bor hjemme. Men da Emma flytter ut, oppdager Anette at det er én ting å være alenemor med barn, en helt annen ting å være alenemor uten barn. Hun hadde ingen anelse om at livet besto av så mye tid. Anette bestemmer seg for å gjøre noe med livet. Men snart viser det seg at frihet og eventyr er mer komplisert enn det hun hadde sett for seg.

Sue Monk Kidd Granateplene : en mor-datter-historie. Første bok ut var en lettlest, småfornøyelig bok, Katarina Bivald, Livet, motorsykler og andre umulige prosjekter. En feelgood kun til avslapping.

Ebok ... Kjøp Umulig kjærlighet på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Umulig kjærlighet i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Kjøp Gjøre på date på Kelkoo.

RELATERTE BØKER