Radio Moskva

Radio Moskva - Morten Jentoft | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Jentoft
DIMENSJON
10,98 MB
FILNAVN
Radio Moskva.pdf
ISBN
4534311097267

BESKRIVELSE

Den dramatiske og ukjente historien om den norske redaksjonen i Radio Moskva.Gjennom nytt kildemateriale fra Norge og Russland forteller Morten Jentoft om norske kommunister som arbeidet i Sovjet-propagandaens tjeneste. Vi følger norske radiomedarbeidere fra de første sendingene på norsk i 1938, i dramatiske krigsår og under den kalde krigen.De norske idealistene i Moskva levde under et sterkt krysspress fra både norske og sovjetiske myndigheter. I lange perioder overvåket både Utenriksdepartementet og Etterretningstjenesten sendingene i et forsøk på å tolke signalene fra den store kommunistiske naboen i øst. Hva var Radio Moskvas egentlige budskap? Hva ønsket sovjetiske styresmakter å oppnå med slike sendinger? Og hvem var personene bak radiostemmene?

Genres: National News / Pop / Gespräch / Top 40 Pris: 172,-. pocket, 2013.

Moskva FM broadcasts to the regions 24 Stunden pro Tag, 12 Monate des Jahres. With a great mix of National News, Russian Talk, Top 40, Pop.

RELATERTE BØKER