Visst faen er det personlig

Visst faen er det personlig - Odd Harald Hauge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Harald Hauge
DIMENSJON
9,53 MB
FILNAVN
Visst faen er det personlig.pdf
ISBN
2582751492012

BESKRIVELSE

Orkla er spennende norsk historie om næringsliv, politikk og myndigheter -med viktige gjesteroller av svenske og tyske eiere. I begge verdenskriger er det stoff som viser Orkla som krigsprofitør. Noen år etter krigen sitter plutselig selskapet med aksjer i store deler av norsk industri - og kommer i tvil om sin egen identitet. Fra 1970-tallet til tidlig 2000-tall står Jens P. Heyerdahl til rors. Før Rimi-Hagen tar over og løfter selskapet fra industriinvestering til merkevarebygging. Odd Harald Hauge har fått de sentrale aktørene i tale. I boken får man saftige historier om allianser og brutte løfter, dristige raid og fatale nederlag. Alt i en salig blanding av fornuft og følelser. Fra boka: I over hundre år har rike og mektige menn hatt Orkla som selskap og slagmark. Marcus Wallenberg, Jens P. Heyerdahl, Kjell Inge Røkke, Christen Sveaas og Stein Erik Hagen er blant dem. I Orkla går maktkamp, lojalitet, tårer og svik hånd i hånd med de mest storstilte industrielle vyer. Det handler om milliarder og titusener av arbeidsplasser, likevel er alt til syvende og sist personlig. I krig, kjærlighet - og Orkla - er alt tillatt.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Visst faen er det personlig, Orkla - selskap og slagmark i mer enn 100 år' av Odd Harald Hauge fra Norges raskeste nettbokhandel.

Heyerdahl, Kjell Inge Røkke, Christen Sveaas og Stein Erik Hagen er blant dem. I Orkla går maktkamp, lojalitet, tårer og svik hånd i hånd med de mest storstilte industrielle vyer. Odd Harald Hauge Visst faen er det personlig Orkla - selskap og slagmark i mer enn 100 år, Kagge 2014 ISBN 9788248915263; Eksterne lenker.

RELATERTE BØKER