Dypet

Dypet - Tom Kristensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Kristensen
DIMENSJON
8,68 MB
FILNAVN
Dypet.pdf
ISBN
2951379384913

BESKRIVELSE

Nordsjøen 1981: Det er vinter og sterk kuling. To dykkere går ned på 81 meters dyp for å kutte wirene som er festet mellom boreriggen Canton Driller og brønnhodet. Men noe går forferdelig galt. Den ene dykkeren dør, den andre, Tord Stensen, overlever mirakuløst. I Oslo får olje- og energiministeren et trusselbrev: En rigg vil bli senket hvis ikke utbyggingen av Trollfeltet stanses umiddelbart. Like etter går Canton Driller ned. Noen dager senere får oljeministeren nok et trusselbrev. En ny oljerigg blir senket hvis ikke kravene innfris ... Tønsberg 2010: En syk og forvirret eks-nordsjødykker oppsøker Tord Stensens sønn, Jonas. Mannen snakker usammenhengende om faren hans og er redd. Dagen etter dør han. Jonas vegrer seg lenge for å grave i farens fortid, men så begynner ting å skje, og han gjør skremmende oppdagelser.

Noe går forferdelig galt. Den ene dykkeren dør, den andre, Tord Stensen, overlever mirakuløst. Bli med Ophelia og Bernard ned i dypet! Ned i dypet er den første boka i serien Krypto.

Anmelderne sier: «Magisk verden under vann … Utformingen av tegneserien er helhetlig og proff.» Kristine ... Men radio, tv eller internett har de naturligvis ikke på dypet. - For meg er det behagelig å isolere seg fra omverdenen og skru av sosiale medier.

RELATERTE BØKER