EØS-rett i et nøtteskall

EØS-rett i et nøtteskall - Odd Stemsrud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Stemsrud
DIMENSJON
4,46 MB
FILNAVN
EØS-rett i et nøtteskall.pdf
ISBN
1597818679562

BESKRIVELSE

EØS-rett i et nøtteskall tar for seg forståelsen av reglene innenfor EØS-rett. EØS-rett i et nøtteskall gir en oversikt over EUs og EØS' institusjoner, rettskilder og lovgivningsmodeller. I tillegg beskrives EØS-avtalens materielle regler: det indre marked (fri bevegelse av varer, tjenester, personer og kapital), konkurransereglene rettet mot det offentlige (statsstøttereglene og anskaffelsesreglene) og konkurransereglene rettet mot foretak. Formålet med boken er å gi studenter og andre en praktisk innføring i et komplekst rettsområde. Boken fokuserer derfor på traktatartiklene, mens omtale av sekundærrett begrenses til å beskrivesentrale rettsakter som er nødvendige for enoverordnet forståelse.

Erstatningsrett : en lærebok Forfatter: Morten Kjelland Utgitt: 2020 Sjanger: Jus Innleser: Brage Talesyntese. Mer om boka.

Sammenlign tilbud på Eøs i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. EØS-rett i et nøtteskall Forfatter: Odd Stemsrud Utgitt: 2020 Sjanger: Jus Innleser: Brage Talesyntese. Mer om boka.

RELATERTE BØKER