Fordi det er verdt det; kvinners vei mot toppen av næringslivet

Fordi det er verdt det; kvinners vei mot toppen av næringslivet - Lilla Sølhusvik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lilla Sølhusvik
DIMENSJON
6,37 MB
FILNAVN
Fordi det er verdt det; kvinners vei mot toppen av næringslivet.pdf
ISBN
4142738429263

BESKRIVELSE

Mens andre områder av samfunnslivet etter hvert har noenlunde jevn kjønnsfordeling, er det fremdeles bare en håndfull kvinnelige toppledere i næringslivet. I denne boka presenterer den profilerte NRK-journalisten Lilla Sølhusvik åtte av de fremste. Hun drøfter samtidig hva det kan skyldes at det er så få av dem, og hvilke særlige utfordringer det byr på å lede store konserner og samtidig ofte måtte forholde seg til et usynlig glasstak.

Innhold Forord 7 ... Jenta som er en av shippinggutta 215 Räd 5: Hjelp kan kjopes, og 90 prosent er nok ....

i økonomi ved HH UiS . Ordstyrer Kjøp Fordi det er verdt det fra Tanum Mens andre områder av samfunnslivet etter hvert har noenlunde jevn kjønnsfordeling, er det fremdeles bare en håndfull kvinnelige toppledere i næringslivet.

RELATERTE BØKER