Hva trenger vi ledere til?

Hva trenger vi ledere til? - Lars Klemsdal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Klemsdal
DIMENSJON
11,38 MB
FILNAVN
Hva trenger vi ledere til?.pdf
ISBN
4736617224605

BESKRIVELSE

Ny bok med fokus på ledernes roller og oppgaver i dagens arbeidsliv. Bokens sentrale påstand er at ledere må lede ut fra de grunnleggende uformelle organiseringsprosesser som pågår hver eneste dag i alle virksomheter ? mellom medarbeidere, ledere, kunder, brukere og samarbeidspartnere. Skal vi forstå hva vi trenger ledere til, må vi derfor forstå hvordan dynamikken i disse organiseringsprosessene utfolder seg.Forfatteren betrakter organisering og ledelse i et sosiologisk perspektiv og belyser temaet gjennom analyser av praksis og konkrete arbeidssituasjoner i et variert utvalg virksomheter fra både privat og offentlig sektor.Klemsdals bok.gir et innsiktsfullt og nyttig.perspektiv på.ledelse. Den ansporer oss ledere til selv å utvikle vår egen ledelsespraksis med utgangspunkt i de konkrete arbeidssituasjonene virksomheten til enhver tid stilles ovenfor.Stanley Skoglund, Senior Vice President, Enterprise Risk, Visa Europe

I Norge finnes det mange vannverk. - Vi trenger ledere som skjønner digitalisering - Strategisk IKT-kunnskap er i mange tilfeller helt avgjørende for hvordan det går med virksomheten din, sier Tale Skjølsvik, som forsker på digital kompetanse. Hun har fem råd til ledere. Lars Klemsdal presenterer boka «Hva trenger vi ledere til? : organisering og ledelse i komplekse arbeidssituasjoner» i Bokkafeen, 3.

Et menneske består av to tredeler vann. Lungene, blodet, øynene, leddene, knoklene, hjernen - hele kroppen trenger vann.

RELATERTE BØKER