Innføring og oppgavesamling i advokatetikk

Innføring og oppgavesamling i advokatetikk - Haakon I. Haraldsen, Merete Smith | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haakon I. Haraldsen, Merete Smith
DIMENSJON
8,67 MB
FILNAVN
Innføring og oppgavesamling i advokatetikk.pdf
ISBN
2733456297543

BESKRIVELSE

Kan en advokat ta direkte kontakt med motparten? Gjelder taushetsplikten også etter klientens død? Kan advokaten bistå alle de fire sameierne i tvisten mot kommunen? Hvilke deler av straffesaken kan advokaten uttale seg om til media?Alle advokater møter etiske dilemmaer i hverdagen. Disse kan være utfordrende både for ferske advokatfullmektiger og erfarne advokater, for i tillegg til kunnskap om regelverket for god advokatskikk, kreves det erfaring og vurderingsevne. Det finnes ikke alltid et fasitsvar. Denne boken gir opplæring og veiledning i advokatetikk. Siden etiske problemstillinger best illustreres gjennom konkrete saker, og vurderingsevnen best trenes ved å løse problemer i praksis, er en stor del av boken viet praktiske oppgaver, med tilhørende veiledning. I tillegg inneholder boken en innføring i advokatetikk, med hovedvekt på bestemmelsene i Regler for god advokatskikk. ADVOKATFORENINGEN er advokatenes profesjons- og interesseorganisasjon og veileder daglig advokater som ønsker råd om etiske problemstillinger. HAAKON I. HARALDSEN er partner i Bull ; Co Advokatfirma og har blant annet ledet Advokatforeningens etikkutvalg.

Siden etiske problemstillinger best illustreres gjennom konkrete saker, og vurderingsevnen best trenes ved å løse problemer i praksis, er en stor del av boken viet praktiske oppgaver, med tilhørende veiledning. I tillegg inneholder boken en innføring i advokatetikk, ... Kjøp 'Innføring og oppgavesamling i advokatetikk' av Haakon I.

Haraldsen Advokatforeningen. Tilbudspris kr 314 Før kr 419.

RELATERTE BØKER