Kristuskransen

Kristuskransen - Martin Lönnebo | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Lönnebo
DIMENSJON
7,62 MB
FILNAVN
Kristuskransen.pdf
ISBN
6850778806785

BESKRIVELSE

Kristuskransen er en perlekrans for bønn og meditasjon. Den gir hjelp til å leve nær Gud, deg selv og andre mennesker. Denne utgaven er en revidert utgave av boka som kom i 2000. Etter 15 års erfaringer med kransen, blir også boka mer erfaringsbasert. Lönnebo kan nå fortelle om hvordan kransen faktisk blir brukt. I den første skrev han om hvordan han hadde tenkt den skulle brukes. Bruken av Kristuskransen er til dels blitt rikere og mer variert enn han kunne forutse. I tillegg er boka flere steder blitt mer poetisk, mindre forklarende. Teksten og tonen har flyttet seg fra hode mot hjerte.

Dersom du ønsker Kristuskransen levert på en annen måte kan du ta kontakt på epost: [email protected] Kristuskransen kan også kjøpes med glassperler: Kristuskransen er en redningskrans for sjælen. For sjælen gælder de samme regler som for kroppen.

Ny utgave. Kristuskransen er en bedekrans, opfundet af den svenske biskop emeritus Martin Lönnebo. Kransen består af 18 perler og er opbygget over Jesu liv.

RELATERTE BØKER