Ambulansemedisin 2

Ambulansemedisin 2 - Jon Richardsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Richardsen
DIMENSJON
12,80 MB
FILNAVN
Ambulansemedisin 2.pdf
ISBN
9543349093355

BESKRIVELSE

Omhandler medisinske oppdrag Ambulansemedisin 2 omhandler håndteringen av akutte sykdomstilstander og fødende, deriblant spesielle vurderinger og tiltak, sortert dels etter organsystem eller problemområde og dels etter symptomer. Boka dekker læringsmål både for Vg2 og Vg3.

Du kan starte i dag! Kjøp 'Ambulansemedisin 2, vg2 og vg3 ambulansefag' av Jon Richardsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205382275 Ambulansemedisin, AMB Vg2 Dette er et kurs som gir ambulansearbeideren de nødvendige forutsetninger for å ta seg av pasienter med sykdommer eller skader under transport.

Tilbake til verket Ambulansemedisin 1 omhandler generelle, akuttmedisinske emner med fokus på kunnskap om ambulanseoppdrag og pasientundersøkelsen - både undersøkelsen av medisinske pasienter og skadde, vurdering av funn og tiltak på generell basis. Kapitlene omhandler stoff knyttet til læringsmål både for Vg2 og Vg3.

RELATERTE BØKER