Begge deler

Begge deler - Ali Smith | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ali Smith
DIMENSJON
11,78 MB
FILNAVN
Begge deler.pdf
ISBN
1900352283315

BESKRIVELSE

I 1400-tallets Italia kler en ung kvinne seg som mann for å kunne utvikle malertalentet sitt. Under navnet Francesco del Cossa får hun i oppdrag å dekorere veggene i det nybygde palasset i Ferrara. Fem hundre år senere klamrer ungjenta George seg til minnet om den nylig avdøde moren. Særlig tenker hun på den siste ferien de hadde sammen: Morens fascinasjon for en lite kjent renessansekunstner førte familien til italienske Ferrara og til byens freskedekorerte palass. For George blir det avgjørende å forstå morens begeistring for en glemt maler, og tilbake i England oppsøker hun et av få overlevde verk signert denne Francesco del Cossa. «Begge deler» er en leken og bevegende roman, der ingenting er helt som det ser ut. På finurlig vis lar Ali Smith to historier fra to århundrer slynge seg inn og ut av hverandre, som i livet selv: Fortiden lever i nåtiden - i kunsten og i historien, i samfunnet og i enkeltmennesket.

Vi tror ikke det finnes noe "verdens beste Øl" men vi vet at det finnes utrolig mange gode Øl i verden. Ja takk, begge deler. Arbeiderpartiet har et ord de hater, men likevel elsker å bruke, nemlig «privatisering».

Ser du Ola eller Kari? Vil du ha vann eller kaffe? Snakker dere kinesisk eller norsk? Trenger du lua eller skjerfet? Har du lue eller skjerf? Er du interessert i fotball eller ski? Sjekk . OK .

RELATERTE BØKER