De fulgte Jesus

De fulgte Jesus - Peter Halldorf, Joel Halldorf | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Halldorf, Joel Halldorf
DIMENSJON
3,26 MB
FILNAVN
De fulgte Jesus.pdf
ISBN
3412833885487

BESKRIVELSE

Peter og Joel Halldorf har skrevet en bok om troens forbilder og vitner - ett for hver dag i året. I den norske oversettelsen er noen av kortbiografiene erstattet med nyskrevne norske biografier ført i pennen av Dagfinn Stærk. La deg inspirere av Marie Monsen, Børre Knudsen, St. Sunniva, Edin Løvås, Annie Skau Berntsen, Ludvig Karlsen og Arnfinn Haram - for å nevne noen. Gjennom denne boken har vi fått en unik samling med trosstyrkende forbilder. Fra ulike tidsepoker, land og kulturer vitner de om den ene tro på den samme Herre. Deres liv inspirerer oss alle til å grave djupere etter troens røtter, til hjelp i vår daglige etterfølgelse av Jesus.

Fariseeren Simon var en velaktet borger som inviterte Jesus til et måltid mat. Ved bordet ble det uro da «en kvinne der i byen som levde et syndefullt liv» (vers 37) løp rett bort til Jesus, knuste en ... (*1)De engelske navnene er John, Ezekiel og Jeremiah - o.a.

Men likevel er det et par ting jeg må poengtere før jeg kan anbefale boka. For det gjør jeg - jeg anbefaler boka.

RELATERTE BØKER