Den forunderlige kroppen; aktivitetsbok

Den forunderlige kroppen; aktivitetsbok - Odd Toralf Hushovd | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Toralf Hushovd
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Den forunderlige kroppen; aktivitetsbok.pdf
ISBN
9361457854288

BESKRIVELSE

Aktivitetsboka inneholder rikelig med varierte oppgaver og forslag til elevøvelser. Boka er beregnet for grunnkurs helse- og sosialfag i den videregående skolen. Hvert organsystem begynner med en oppsummering, noen steder er det også vist tankekart. Oppstart og de første oppgavene kan brukes for å gi oversikt både før en lærer om et organsystem eller som kontroll på om en har fått med seg det viktigste. Ellers er det oppgaver der en skal sette navn på figurer eller fargelegge, figurer en skal tegne selv, kortsvarsoppgaver og riktig-/galt-oppgaver. Oversiktsoppgavene skal hjelpe en til å se sammenhenger mellom organene og hele kroppen. Innenfor hvert organsystem er det mange forslag til elevøvelser inkludert enkle laboratorieprøver som vanligvis gjøres på et legekontor (blodsukkeranalyser, urinprøve, graviditetstest, blodtypebestemmelse). Det er plass til å svare i boka. En ordentlig utfylt arbeidsbok kan være en fin oppslagsbok ved repetisjon av stoffet på grunnkurset og senere på videregående kurs. Boka har ellers et kapittel om arbeid i laboratoriet, om mikroskopiering og rapportskriving. Med rikelig utvalg av varierte oppgaver og forslag til elevøvelser.

innbundet, 2007. Sendes innen 1-3 virkedager.

... Kjøp 'Den forunderlige kroppen, aktivitetsbok' av Odd Toralf Hushovd fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205285200 Dette er også tankegangen bak boka Den forunderlige kroppen -- gode illustrasjoner kan erstatte mange ord og gi rask og lettfattelig informasjon.

RELATERTE BØKER