Digitale medier

Digitale medier - Gisle Hannemyr, Gunnar Liestøl, Marika Lüders, Terje Rasmussen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gisle Hannemyr, Gunnar Liestøl, Marika Lüders, Terje Rasmussen
DIMENSJON
11,13 MB
FILNAVN
Digitale medier.pdf
ISBN
2038887056660

BESKRIVELSE

Internett og digitale medier har blitt selvfølgelige i hverdagen. Denne boken forteller hvor de digitale mediene kommer fra, om teknikken som gjør dem mulige og hvordan de anvendes. «Digitale medier» gir innsikt i sentrale debatter om nettets utfordringer, som spørsmål rundt opphavsrett og personvern. Forfatterne gir en bred og tverrfaglig innføring i de digitale medienes uttrykk, særtrekk og ikke minst, hvordan de spiller sammen med kultur, politikk og hverdagsliv. Her er viktig innsikt for studenter i alle fag hvor digitale medier har en relevant plass, og for alle som er nysgjerrige på mediene som opptar så mye av vår tid. Boken er utstyrt med en forklarende ordliste.

samle, analysere og bruke informasjon om utdanning og yrker på ulike måter i karriereplanleggingen. Tema: Dine digitale spor.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Digitalisering av media har hatt dramatisk innvirkning på folks hverdag, og har medført at de fleste medieaktiviteter nå er digitale. Som et resultat av dette, har digital annonsering vokst frem til å bli en viktigere gren innenfor annonsering de siste 10-15 årene, og er som oftest inkludert i mediestrategien. Mecum Digitale Medier.

RELATERTE BØKER