En av oss. en fortelling om Norge

En av oss. en fortelling om Norge - Åsne Seierstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åsne Seierstad
DIMENSJON
5,21 MB
FILNAVN
En av oss. en fortelling om Norge.pdf
ISBN
2635432791942

BESKRIVELSE

En av oss er Åsne Seierstads bok om attentatet den 22. juli 2011.Det var ikke en fremmed terroristgruppe som sto bak det største angrepet på Norge i fredstid, men en ung mann fra Oslo. Siden 22.juli 2011 har Norge.prøvd å forstå hva som drev massedrapsmannen. Gjennom et unikt kildemateriale har Åsne Seierstad funnet en gutt og en mann som i mange år strevde med å finne sin plass innenfor samfunnets rammer, men.som endte med å bryte dem på det mest brutale vis. Dette er også en fortelling om dem som ble berørt. To søstre fra Nesodden som gledet seg til AUFs sommerleir på Utøya, årets høydepunkt. Og en guttegjeng fra Troms som dro sørover med samme mål. Bare noen av dem returnerte.Den prisbelønnede forfatteren Åsne Seierstad har tidligere rapportert fra krigssoner ute i verden. 22. juli 2011 skjedde dramatikken i hennes eget land. Dette er den første boken hun skriver om Norge.Les utdrag fra boka

Gjennom et unikt kildemateriale har Åsne Seierstad funnet en gutt og en mann som i mange år strevde med å finne sin plass innenfor samfunnets rammer, men som endte med å bryte dem på det mest brutale vis. Dette er også en fortelling om dem som ble berørt. En av oss - en fortelling om Norge Tittel på ei bok av Åsne Seierstad, skrevet etter den største katastrofen i Norge i fredstid, 22.

To år har forfatteren brukt. To år av sitt liv på let etter troverdig dokumentasjon. "En av oss - en fortelling om Norge" av Åsne Seierstad - Se omtaler, sitater og terningkast.

RELATERTE BØKER