Etter regn kommer råte

Etter regn kommer råte - Eirik Willyson, Torkil Hvidsten | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Willyson, Torkil Hvidsten
DIMENSJON
10,27 MB
FILNAVN
Etter regn kommer råte.pdf
ISBN
6312689003006

BESKRIVELSE

«I begynnelsen var Ordet. Siden har det ikke vært fred å få.» Fred og ro er en sjeldenhet for alle de nordmenn som bruker dagene til å levere barna i barnehage, reise på konferanser, kjøpe julegaver, sjekke mail, huske å trene og presse inn litt romantikk i løpet av høsten. «Etter regn kommer råte» er en samling tristesser som lar leseren gå mørketiden i møte med rikelig med galgenhumor. Eller for å sitere boken: «Det som ikke dreper deg utsetter det uunngåelige.»

november 2016 Frekk Forlag lanserer «Etter regn kommer råte», en bok som effektivt nedkjemper positiv tenkning og selvbedrag, av Eirik Willyson og Torkil Hvidsten, med illustrasjoner av Lilian Fu. Kjøp Etter regn kommer råte fra Bokklubber «I begynnelsen var Ordet. Siden har det ikke vært fred å få.» Fred og ro er en sjeldenhet for alle de nordmenn som bruker dagene til å levere barna i barnehage, reise på konferanser, kjøpe julegaver, sjekke mail, huske å trene og presse inn litt romantikk i løpet av høsten. Etter regn kommer råte tristesser.

Hun forteller at det ble ryddet og renset for kort tid siden etter forrige periode med regn og mye vann. Så når to uker med garantert sol og varme skal byttes ut med «nå ser det ut som det lysner» og «etter regn kommer sol», er jeg redd mange får seg en skikkelig skuffelse.Det planlegges nå charterturer fra Tromsø til Sørlandet i sommer. Men jeg tror ikke 17 grader og regnbyger på bystranda i Kristiansand holder for en forfrossen nordlending som akkurat har sett den første flekken ... Kjøp Etter regn kommer sol / Når man minst venter det / På flukt fra kjærligheten fra Tanum Etter regn kommer sol Nancy elsker å være single i New York! Brudekjoler og romantiske drømmer passer ikke for henne.

RELATERTE BØKER