Moralske tekster

Moralske tekster - Georg Johannesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Georg Johannesen
DIMENSJON
11,25 MB
FILNAVN
Moralske tekster.pdf
ISBN
8527650057405

BESKRIVELSE

Enda en klassiker fra Georg Johannesen! Moralske tekster kan sees som en forlengelse av Om den norske tenkemåten (1975) og Om den norske skrivemåten (1981). Boken inneholder kortere og lengre tekster om lesemåter, retorikkens etikk, essayet som sjanger, språkbruksanalyse og lesninger av tre sentrale norske forfatterskap: Bjørnstjerne Bjørnson, Alexander Kielland og Christian Krohg.

Per skal på fest og skal bli hentet av en kamerat. Han gleder seg til festen, da han skal møte ei jente som han er veldig betatt av.

For å akseptere et sett av setninger, må de ikke være innbyrdes i motsetning. Det betyr at alle våre normer og enkeltoppfatninger skal stemme overens: de skal være konsistente. Moral (fra latin moralis, "som har med sedene (mores) å gjøre") er internaliserte og institusjonaliserte oppfatninger av hvordan vi bør handle.Det må skilles mellom en deskriptiv og en normativ betydning av moral.

RELATERTE BØKER