Skyenes hemmelighet

Skyenes hemmelighet - Alyson Richman | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alyson Richman
DIMENSJON
10,73 MB
FILNAVN
Skyenes hemmelighet.pdf
ISBN
5114668658188

BESKRIVELSE

Skyenes hemmelighet er en kjærlighetserklæring til alle lærere som har utgjort en forskjell. Katja er en lovende ballerina og Sasja en vellykket student. De er unge og forelsket når en tragedie rammer hjembyen Kiev i Ukraina. Noen år senere, etter at paret har emigrert til USA, viser konsekvensene seg av det som hendte. Sønnen Jurij blir født med en hjertefeil som gjør at han må isoleres og ikke kan gå på skolen sammen med andre barn. Maggie, en ambisiøs og dedikert lærer, går med på å undervise Jurij hjemme, selv om det vekker til live vonde minner fra hennes egen barndom. Det utvikler seg et spesielt forhold mellom dem, og Jurijs store nysgjerrighet og spesielle evner inspirerer Maggie til å ta avgjørende valg i sitt eget liv. Men hun innser ikke hvor sterk Jurij har gjort henne før hun trenger styrken aller mest ... En roman om hva det vil si å leve fullt og helt.

Lytt og les ubegrenset for 179 kr per måned. Prøv gratis i 14 dager! Kjøp Hele livet på en dag fra Bokklubber Praha 1930-tallet: Kunststudenten Lenka og medisinerstudenten Josef møtes og forelsker seg.

Få boktips, invitasjoner til arrangementer og mye annet. Kopiert.

RELATERTE BØKER