Den største gaven

Den største gaven - Karen Swan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karen Swan
DIMENSJON
6,71 MB
FILNAVN
Den største gaven.pdf
ISBN
7949002612297

BESKRIVELSE

Den sky og hemmelighetsfulle Laura har skapt seg et rolig liv med kjæreste, hund og et lite smykkeverksted ved vannet. Her vil hun glemme vonde minner fra fortiden, leve enkelt og tilbaketrukket. En desemberdag tar den velstående Robert Blake kontakt. Han er på jakt etter en helt spesiell gave til sin like spesielle kone Cat. Han vil at Laura skal lage et smykke med små symboler formet etter de sju viktigste menneskene i Cats liv, og han har ett krav: Laura må møte og intervjue dem alle. Hjerter åpner seg og hemmeligheter avsløres. Laura blir oppslukt av både den fantastiske, gåtefulle Cat, hennes ekstravagante venner og elskere, og deres berusende luksuriøse liv. Hun vurderer sine valg med nye øyne, for mens hun gransker Cats liv blir minner fra hennes egen fortid nådeløst vekket til live. Dramatisk og frodig historie, full av intriger, overraskelser, romantikk og hemmeligheter.

Ingenting jeg har gjort i fotballen kan sammenlignes med dette ... Den største gaven. Av Alison Roberts / Margaret McDonagh / Charlene Sands.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok | 9788283180299 Den største gaven jeg kan gi er at jeg ser, hører, forstår og tar på et annet menneske. Når dette har skjedd føler jeg vi har skapt kontakt.

RELATERTE BØKER